DET ER DER INGEN BEN I

A/S Sæby Fiskeindustri er Europas førende producent af private label makrelkonserves, med en årlig omsætning på ca. 500 mio. På årsbasis produceres ca. 90-95 mio. dåser, hvoraf 85% eksporteres til nogle af verdens førende supermarkedskæder. Sæby Fiskeindustri er kendt for et produkt af høj kvalitet. De producerer uden tilsætningsstoffer, og deres produktion foregår uden brug af kemikalier.

Den faste stab af beskæftigede er på 185 medarbejdere. Desuden ansættes der ca. 50 sæsonmedarbejdere, når de modtager råvarer.

Sæby Fiskeindustri planlægger en udvidelse af deres nuværende kapacitet. En eksisterende produktlinje skal ombygges og et nyt færdigvarelager opføres. Udvidelsen koster godt 50 mio., og så er den eksisterende kapacitet klar til at producere yderligere ca. 15-20 mio. dåser. Den ekstra produktion er tiltænkt det franske marked, da Frankrig er det største enkeltmarked for makrel, og Sæby Fiskeindustri ser et stort potentiale.

Vores langsigtede strategi er at udvide med yderligere 3 produktionslinjer i nye bygninger. Her vil der være tale om væsentlig større investeringer, end de 50 mio., der udvides for i 2014. Men det ligger længere ude i fremtiden” fortæller Direktør Henrik Mikkelsen.

En af grundene til Sæby Fiskeindustris store vækst skal bl.a. findes i de kvalificerede og ansvarlige medarbejdere, som virksomheden ansætter. De er med til at skubbe virksomheden fremad.

Og Sæby Fiskeindustri arbejder hele tiden med at forbedre arbejdsmiljøet og den faglige og personlig udvikling af medarbejderne.

”Vi er glade for at ligge i Sæby” siger Henrik Mikkelsen. ”Vi har et godt lokalsamfund, og det er vigtigt, når vi skal rekruttere arbejdskraft. Det bliver endnu vigtigere i fremtiden, hvor vi også skal bruge mere teknisk funderede folk. Så vi ser fremad med positive forventninger.

Nordmark '5 (3)

NORDMARK LEVERER VAREN

Den nordjyske virksomhed har oplevet en stor og vedvarende vækst siden etableringen i 2002, hvor lokalerne på Sæby Havn var fundamentet for produktionen. I dag, knap 12 år efter, arbejder 120 ansatte fordelt på 3 adresser med hovedbase i Sæby.…

http://www.saebyliv.dk/nordmark-leverer-varen/

580 x 500 NBE 3

‘FYR’ OG FLAMME!

Verdens største producent af træpillefyr bor i Sæby. NBE Productions A/S er verdens største producent af træpillefyr under 50 kW. For 15 år siden begyndte Kim Gregersen der er uddannet smed og Jannich Hansen som er uddannet landmand at udvikle energirigtige…

http://www.saebyliv.dk/fyr-og-flamme/

Artikelside 5 - 580 x 500

SÆBY KORTET

Velkommen til kort-oversigten over Sæby. Her kan du søge efter steder (foreninger, forretninger, spisesteder osv.) ved at fra- eller til-vælge de forskellige kategorier, som er opdelt i farver. Er du eller kender du til noget eller et sted, der bør på…

http://www.saebyliv.dk/mod-saeby/saeby-kortet/