KUN FOR SÆBYNITTER!

Artikelside 57 - 580 x 500

Portalen saebyliv.dk er afhængig af sæbynitternes engagement. For at omverdenen og potentielle tilflyttere kan få et godt og fyldestgørende indtryk af hvad Sæby “er ’for en størrelse”, har Sæbyliv brug for dig!

Sæbyliv har brug for dig!

Initiativtagere fra Sæbys lokale erhvervs- og foreningsliv står bag projektet Sæbyliv. Projektet skal samle Sæbys mange interessenter og byens folk i en fælles indsats for at tiltrækker nye indbyggere. Det skal blandt andet gøres ved at vise og fortælle om byen, give et indblik i og indtryk af de menneskerne der arbejder og bor i Sæby og berette om mulighederne og potentialet i byen.

Til det formål er portalen www.saebyliv.dk oprettet. Portalen benytter sociale medier som facebook, twitter og instagram (#sæby) for at være med til at skabe og vise aktiviteten i byen.

Portalen saebyliv.dk er afhængig af sæbynitternes engagement. For at omverdenen og potentielle tilflyttere kan få et godt og fyldestgørende indtryk af hvad Sæby "er ’for en størrelse", har Sæbyliv brug for dig!

Det er dine billeder og kommentarer på facebook, dine fotos på instagram og i særdeleshed dine gode historier, din indsigt i Sæbys ”hemmelige steder” og dine tanker om byens potentiale der er vigtig at få frem og på portalen. Du kan hjælpe med at vise byen frem simpelthen ved at skrive eller vise det du godt kan lide ved byen.

Det kan være en historie om træneren i fodboldklubben, om spejderlivet som junior, om badevandet om sommeren, om skovens herlighed set fra en løbers perspektiv, om den bedste lærer du har, om tennisbanernes ”skjulte” beliggenhed, om potentialet og sammenholdet i Skovly, om de gode fund i strandkanten, om Algades specielle skønhed, om stokroser og ravsliberen, om gågaden og Pinborggade. Det kan være om alt! Bare det er din historie og dine tanker der ligger bag, og du synes det er en god historie som er værd at fortælle og vise for potentielle tilflyttere.

Så gå ind på facebook, ”like” Sæbyliv og sæt en kommentar på siden. Send os din historie på: saebyliv@gmail.com. med et billede eller to og vær med til at vise hvad Sæby er og kan. Har du ønsker om korrekturlæsning på en historie, har du spørgsmål eller er du tvivl om hvordan din historie vil fremstå, er redaktionen til for at hjælpe! Så skriv endelig ind og vi tager kontakten til dig.

Velkommen!

Vær en del af Sæbyliv på facebook og via instagram på #sæby.

Artikelside 5 - 580 x 500

SÆBY KORTET

Velkommen til kort-oversigten over Sæby. Her kan du søge efter steder (foreninger, forretninger, spisesteder osv.) ved at fra- eller til-vælge de forskellige kategorier, som er opdelt i farver. Er du eller kender du til noget eller et sted, der bør på…

http://www.saebyliv.dk/mod-saeby/saeby-kortet/

KALENDER

Sæby har mange aktiviteter og i Sæbylivs kalender finder du de arrangementer der passer til netop dig og din familie. I Sæby får du lige fra børneaktiviteter og musik- og kulturoplevelser, over jazzfestival og motorcross, til ekstremløb og havnefester. Som…

http://www.saebyliv.dk/kalender/

Artikelside 6 - 580 x 500

BOLIGER TIL SALG

Her finder du din drømmebolig i 9300 Sæby. Ved at bruge funktionen “udvidet søgning” kan du specifikt søge efter typen der matcher dine kriterier for drømmehuset

http://www.saebyliv.dk/boligdromme/boliger-til-salg/

Artikelside 11 B6 - 580x500

JOBS I SÆBY OG OMEGN

Se mere om hvilke jobs der er i Sæby og nærmeste omegn. Jobsøgningen leveres af Jobindex og du kan til- og fravælge jobannoncer ud fra de 10 valgte kategorier.

http://www.saebyliv.dk/jobmuligheder/jobs-i-saeby-og-omegn/