FRITIDSTILBUD

Sæby Folkedanserforening
Sæby folkedanserforening er en aktiv forening, hvor der er lads til alle såvel nybegyndere, som øvede dansere. Der danses en gang om ugen fra midt September til midt i marts, og det giver god motion til levende musik. Der er et godt socialt samvær! Flere oplysninger finder du ved kontaktperson Vita Ugilt, på tlf: 98462533 eller på: saebyfolkedans.dk

Sæby Judo og Karateklub
Velkommen til Sæby Judo- og karateklub. I klubben trænes der både judo og karate i vores egne lokaler: Brorsonsvej 1, 9300 Sæby.Sæby Judoklub blev stiftet i 1986. Judo er en japansk kampsport, udviklet af Jigoro Kano i 1882, og består hovedsageligt af en række kasteteknikker og holdegreb. Judo kan dyrkes af alle da det er op til den individuelle udøver om hvorvidt man er interesseret i at dyrke sporten for motionens og den motoriske udviklings skyld eller om det er kamptræning og turneringsniveau der er målet.

I august 2010 startede vi en Karate afdeling i Sæby Judo og Karate. Karate er to ord, som betyder tom hånd. Betydningen bliver derfor den tomme hånds kunst. Det er en selvforsvars-form, hvor legemet udnyttes fuldt ud til forsvar og modangreb – eller kunsten at forsvare sig selv uden våben.
Læs mere på: http://www.saeby-judo.dk/ 

Sct. Georgs Gildet i Sæby
Sct. Georgs Gildernes medlemmer (gildebrødre) er tidligere og nuværende voksne spejdere, og andre med interesse for spejder-idéen.

Vi mødes under kammeratlige former, arbejder med personlig udvikling og deltager i opgaver til støtte for spejderarbejdet og humanitære formål. Sct. Georgs Gildet i Sæby blev oprettet i 1954 og i dag er vi 23 aktive medlemmer, der mødes til gildeaftener ca. en gang om måneden.
I Gildet indgår medlemmerne i mindre grupper, der hver især vælger, hvilke emner de ønsker at beskæftige sig med. Grupperne mødes ligeledes én gang om måneden. Herudover er der…
Læs mere på: http://www.sct-georg-saeby.dk/

Sæby Handicap Idrætsforening
Sæby Handicapidrætsforening blev oprettet i 1993. Da der er forskellige Idrætstilbud, kan klubben tilbyde et rigt og spændende foreningsliv, hvor der er plads til alle, uanset handicap.
I forbindelse med idrætten har vi gode og dygtige instruktører og hjælpere, men i enkelte idrætsgrene kan det være nødvendigt at have en hjælper med.
Vi stiller rekvisitter til rådighed og har kørselsordning. Handicap Idrætsforeningen er en meget aktiv…
Læs mere på: http://shif.net/ 

Sæby og omegns Jagtforening
Sæby og omegns Jagtforening tæller over 180 medlemmer og er et aktivitetsområde som bliver større og større. Vildtplantning også noget som Sæby og omegns Jagtforening er meget aktive inden for. Der er oprettet en fond, så vi kan få flere af medlemmerne i gang med at vildtplante. Alle erfaringer viser at jo mere man planter, jo bedre har vildtet det, og det er en fornøjelse at se tingene gro og forandre sig år efter år.
Læs mere på: http://www.saeby-omegnsjagt.dk/ 

Sæby Skakklub
Skak er et spil for folk i alle aldre. Spillestyrken er ikke afgørende for, om man får fornøjelse af spillet. – Men skal man udvikle sig til en virkelig stærk spiller, er det selvfølgelig bedst at begynde i en ung alder. Interesserer du dig for skak, er sagen klar! Vi i klubben vil gerne have dig som medlem, og selv om du ikke er medlem, er du velkommen til at komme i klubben for at se på, eller få et parti.
Læs mere på: http://www.saebyskakklub.dk/ 

Idrætsforeningen Skjold 
Idrætsforeningen Skold (IF Skjold Sæby) er Sæbys lokale fodboldklub. Hos Skjold er der plads til alle aldre og niveauer. Hos Skjold er der stort fokus på det sociale – hos IF Skjold kommer du ikke til at kede dig.
Læs mere på: http://www.ifskjoldsaeby.dk/

Sæby gymnastikforening
Sæby Gymnastikforening er en kvalitetscertificeret gymnastikforening med cirka 300 aktive medlemmer fordelt på 15 forskellige hold med 30 instruktører og hjælpeinstruktører. Målgruppen er alle aldre lige fra børnehold til voksen- og seniorhold.
Læs mere på: http://www.saebygf.dk/

Det Danske Spejderkorps – Sæbygaard Gruppen
Sæbygaard Gruppen i Sæby består af ca. 115 spejdere, fordelt på drenge og pigespejdere mellem 6 – 23 år. Spejder gruppen kan i dag tilbyde en hel spejdertid for både drenge og piger i gruppens forskellige afdelinger.
Læs mere på: http://www.dds-saeby.dk/

Sæby Tennisklub
Med tennisbaner i idylliske omgivelser blandt skov og Sæby Å.
Læs mere på: http://www.saebytennisklub.dk

KFUM spejderne – Ousen Gruppen
Spejderlivet foregår i tæt kontakt med naturen og med spejderkammeraterne. De laver mad over bål, er på løb, bruger kort og kompas og meget mere, og ikke mindst tager de på lejre. Man kan blive spejder, når man begynder i skole, og i Ousen har de plads til alle aldre.
Læs mere på: http://www.spejdernet.dk/

Firmaidræt Sæby
Foreningens formål er, at stimulere interessen for idræt og motion, samt fremme det kammeratlige samvær medlemmerne imellem. Firmaidræt Sæby er ikke en forening for den professionelle konkurrerende idræt, men de vil gerne være et alternativ hertil, hvor man udøver sin idræt uden den store konkurrence, sammen med sine arbejdskammerater, familie, venner, naboer m.v.
Læs mere på: http://www.saeby-firmaidraet.dk

Danmarks civile Hundeførerforening
DcH Sæby tilbyder almindelig hvalpe-, begynder- og lydighedstræning af alle hunde. Bliver du “bidt” af arbejdet med din hund, er der rig lejlighed til at deltage i konkurrencer overalt i landet. DcHs eget konkurrenceprogram er opdelt i fire klasser med gennemgående øvelser af stigende sværhedsgrad.
Læs mere på: http://www.dch-saeby.dk/

Foreningen Nellemans Haves Venner
Foreningen ”Nellemanns Haves Venner har det formål at skaffe midler og folkelig opbakning til at sikre hele havens bevarelse. Foreningens hjemsted er Sæby by. Medlemmer er enhver, der har betalt kontingent og tilslutter sig foreningens formål.
Læs mere på: http://www.nellemanns-have.dk/venner/index.html

Sæby svømmebad
Tag på oplevelse i Sæby Svømmebad – stedet hvor man hygger sig i timevis – der er ingen tidsbegrænsning! Sæby Svømmebad ikke kun for børn og barnlige sjæle, men for alle.
Læs mere på: http://www.saebysvoemmebad.dk

SIK80 – Sæby Idrætsklub
Sæby Idrætsklub af 1980. SIK80 står også for sjov fredag for skolebørn i vinterhalvåret.
Læs mere på: http://www.sik80.dk

Sæby svømmeklub
Sæby svømmeklub forener glæden, legen og konkurrencen ved at svømme. Her er der plads til alle. Hos Sæby svømmeklub har de holdene: Plask og Svøm, let øvede og øvede.
Læs mere på: http://saebysvoem.qsite.dk

Sæby Modelflyveklub
Sæby Modelflyveklub er en klub som siden 1980 har samlet talrige modelflyvefolk fra Sæby og omegn. Vi er én blandt ca. syv modelflyveklubber nord for Limfjorden. Fælles for os alle er at vi er tilsluttet Modelflyvning Danmark, som er en landsorganisation for de danske modelflyvere.
Læs mere på: http://www.modelflyverne.dk/index.htm

Sæby ro- og kajakklub
Læs mere på: http://www.saebyroklub.dk/

Sæby Billiardklub
Klubbens formål er at fremme interessen og højne Billard, Carambole, og Pool spillet. At Søge så mange turnerings tilbud, som muligt for klubbens medlemmer. Klubben er medlem af Jysk Billard Union, og dermed Dansk Billard Union. Unionernes regler er gældende for Sæby Billardklubs medlemmer.
Læs mere på: http://www.saebybillard.dk

Minibyen Sæby
Minibyen Sæby blev startet i år 2000 af en gruppe pensionister. Der er nu ca. 80 medlemmer, hvoraf 8-10 er aktive og arbejder hver dag. Vi har nu bygget ca. 65 huse foruden kirken.
Læs mere på: http://www.minibyensaeby.dk/

Sæby håndbold
Sæby Håndbold er Sæbys lokale håndbold klub, hvor der er plads til alle, der har lyst til at prøve kræfter med sporten. Sæbys Håndbold har et godt socialt samvær og sigter efter at skabe positive oplevelser.
Læs mere på: http://www.sæbyhk.dk/

Sæby motions-cykelklub
Klubbens primære formål er at opbygge et sammenhold på motionsplan og øge interessen for motionscykling ved sportslige og sociale arrangementer. Klubben har i dag ca. 80 medlemmer i alderen 15 – 70 år, flest mænd, men kvinder er også meget velkomne.
Læs mere på: http://www.saebymcc.dk/

Sæby Big Band
Sæby Big Band er Nordjysk Big Band Jazz på toppen af Danmark. – Nordjysk jazzorkester og rytmisk talentfabrik med ambitioner og jazzarbejde for rutinerede jazzmusikere og unge jazztalenter
Læs mere på: http://www.saebybigband.dk/

Sæby Golfklub
Sæby Golfklub er en aktiv klub for både nye- som etablerede golfspillere på såvel motions- som eliteplan. Golfklubben stiller rammer og faciliteter til rådighed for alle medlemmer og greenfee spillere, der har lyst til og forudsætninger for golfspillet.
Læs mere på: http://www.saebygolfklub.dk/

Sæby Fritids- og Ungdomsklub
Sæby Fritids & Ungdomsklub er et sted hvor børn og unge kan have en meningsfyldt fritid. De vægter gode aktiviteter, gode relationer mellem børn og unge, og gode relationer mellem børn, unge og voksne. De er engagerede voksne, som vægter børnenes/unges medbestemmelse højt.
Læs mere på: http://www.fritidsklub.idefa.dk/index.php?id=126

Sæby Fritidscenter
Sæby Fritidscenter ligger i et stort grønt og rekreativt område. Sæby Fritidscenter består af en række forskellige faciliteter til både udendørs og indendørs idrætsgrene samt lokaler til kursus og klub aktiviteter. Der er blandt andet mulighed for at dyrke atletik, badminton, basketball, bordtennis, gymnastik, indefodbold, floorball, håndbold, tennis m.m.
Læs mere på: http://www.saebyfritidscenter.dk/

Sæbyscenen
Teaterforeningen SÆBY SCENEN. Foreningen er stiftet  d. 07.09.1981 og er tilsluttet Dansk Amatør Teater Samvirke (DATS) gennem landsskredsen Vensyssel.
Læs mere på: http://www.saebyscenen.dk

Sæby Løbeklub
Sæby løbeklub er for alle, gamle, unge, begyndere og øvede – alle kan være med! De hygger sig og får noget frisk luft. De har 8 løbehold på forskellige niveauer. Tovholdere på alle hold sørger for ruter, hastighed og tider. Sæby Løbeklub er en klub der hjælper hinanden med at komme i form til sommeren. Kom op af sofaen og vær med!
Læs mere på: http://sæbyløbeklub.dk/

Frederikshavn-Sæby Autosport
Klubbens formål er at fremme motorsport. Hos Frederikshavn Sæby Auto Sport er der plads til alle med en passion for sporten eller personer, der har lyst til at prøve kræfter med sporten. Motorsport er utrolig spændende og der er et godt sammenhold i klubben.
Læs mere på: http://www.fsas.dk/

DBS Baptistspejderne i Sæby
Velkommen til. Vi er en mindre spejderkreds på godt 20 spejder under Danske Baptisters Spejderkorps. Hertil er der tilknyttet 4 fører, som møder op hver eneste mandag og laver spejdermøder.
Læs mere på: http://saeby.dbs.dk/

Sæby Basketball Club
Sæby Basketball Club er Sæbys lokale Basketball Club, hvor der er plads til alle, der har lyst til at prøve kræfter med sporten.
Læs mere på: http://www.saebybasket.dk/

Sæbygarden
Harmoniorkester og Tambourkorps. Sæbygarden er harmoniorkester med 55, tambourkorps med 18 medlemmer samt 5 dygtige dansere, i alt en velspillende garde med 70 medlemmer og hjemsted i Sæby, Nordjylland.
Læs mere på: http://www.saebygarden.dk/

Sæby Rideklub
Sæby Rideklubs målsætning er at være det naturlige samlingspunkt for ridning og samvær om heste i lokalområdet. Klubben skal være et sted, hvor medlemmer uanset, alder, fysik og psyke kan dyrke ridesporten på ønsket niveau i trivsel og sikkerhed for både hest og rytter.
Læs mere på: http://saebyrideklub.dk

Sæby Badmintonklub
Sæby Badmintonklub er Sæbys lokale badmintonklub, hvor der er plads til alle, der har lyst til at være i kontakt med sporten.
Læs mere på: http://www.sæbybadminton.dk/

Springteam Sæby
I Springteam Sæby dyrker de Team-gym og de har hold på alle niveauer. Alt lige fra begynderhold til elitehold.
Læs mere på: http://www.springteamsaeby.dk/

Aktivitetsforeningen Rødder og Vinger
Rødder og Vinger er en aktivitetsforening for hele familien. De arbejder med flere forskellige aktiviteter hvor alle, men især børn og unge kan være med. Rødder og Vingers hovedaktiviteter er: Levende rollespil (Fantasi), Levende rollespil (Historiske, eksempelvis Middelalderspil), Gøgl, teater og musik og ildshow.
Læs mere på: http://www.ragnos.dk/rollespil.html

Sæby Kunst & Kulturforening
Sæby Kunst- og Kulturforening har som formål at arbejde for kunstens og kulturens tarv i bred almindelighed, bl.a. gennem foredrag og besøg i kunstneres værksteder og på kunstmuseer. Vort logo signalerer netop kunstnerisk frihed og overblik. At man kan bevæge sig hen, hvor man ønsker, for der er højt til himlen.
Læs mere på: http://www.saebykunstogkultur.dk/

Sæby Sportsfiskerklub
Sæby sportsfiskerklub udøver lystfiskeri, gennem lån, leje og evt. køb af fiskeret ved Sæby Å. Målet er bl.a. at vedligeholde og forbedre fiskebestanden i åen, gennem udsætninger af egnet og eget yngel/sættefisk, samt forbedre vandmiljøet i åen.KLubben vil udbrede kendskabet til lystfiskeri gennem oplysning og undervisning og tilbyde medlemmerne deltagelse i sociale aktiviteter i klubben, samt beslægtede aktiviteter.
Læs mere på: http://www.ssfk.dk/

ER I IKKE PÅ LISTEN?

Hvis I ikke står på listen er der fordi vi ikke har nået det. Send os en mail på saebyliv@gmail.com og vi tilføjer med glæde jeres fritidsaktivitet :-)

Artikelside 57 - 580 x 500

KUN FOR SÆBYNITTER!

Portalen saebyliv.dk er afhængig af sæbynitternes engagement. For at omverdenen og potentielle tilflyttere kan få et godt og fyldestgørende indtryk af hvad Sæby “er ’for en størrelse”, har Sæbyliv brug for dig!

http://www.saebyliv.dk/kun-for-saebynitter/

Artikelside 25 - 580 x 500

SÆBY JAZZFESTIVAL

Sæby Jazzfestival – Jazz og Fisk Sæby Jazzfestival ”Jazz & Fisk” en årlig tilbagevendende begivenhed i maj. Her spilles der jazz i alle afskygninger, lige fra traditionel jazz, jazz for børn, bigband jazz, jazzet verdensmusik, nordisk jazz fra Sverige, Norge…

http://www.saebyliv.dk/jazz-og-fisk/

Svømmehal 4 - 580 x 500

I VAND OG DAMP

Jeppe Møller Jacobsen er Direktør for fonden Sæby Svømmehal. Et job han er stolt over, og ser som en god mulighed for at udvikle og skabe muligheder for Sæby. Selvfølgelig er det med svømmehallen og dertilhørende saunaer, café og wellness…

http://www.saebyliv.dk/i-vand-og-damp/

Artikelside 58 - Sæbygarden 2

MUSIK FRA SÆBYGARDEN

Sæbygarden er en del af det store musikalske bagland, der også kendetegner Sæby. Sæbygarden har siden 1955 fungeret som byens garde og en form for byorkester, og har i de knap 59 år, den har eksisteret, gennemgået en rivende udvikling…

http://www.saebyliv.dk/glad-musik-fra-saeby/

Artikelside 43 - 580 x 500

FRITID PÅ HAVET

Helle Bøttcher på 48 år dyrker roning som sin store hobby. Hun er instruktør, sekretær og aktivt medlem af Sæby Ro- og Kajakklub. For mange år siden blev hun involveret i klubben, da hendes storebror ringede efter hende. Der manglede…

http://www.saebyliv.dk/fritid-pa-havet/

Artikelside 29 - 580 x 500

SÆBYGAARD SLOT

Sæbygård Slot som det populært kaldes blandt sæbynitterne, er en herregård med rødder tilbage til middelalderen. Bygningerne er et spændende renæssanceanlæg med omgivende herligheder. På Sæbygård opleves det på nærmeste hold det, hvorledes dagliglivet har formet sig på en nordjysk…

http://www.saebyliv.dk/saebygaard-slot/